Marketing

Onze troeven

Meertalig

Inzetbaar op projectbasis

Volledige projectbegeleiding

Deskundig advies

Maatwerk


KMO's en zelfstandigen beschikken vaak niet over het budget om full-time een heel marketingdepartement tewerk te stellen. Toch is marketing een belangrijke factor die mee het succes van uw werkzaamheden bepaalt. Maar hoe maakt u een website? Wat is de beste timing en manier voor het verspreiden van uw reclamefolders? Welke drukker kiest u? Cemaprojects adviseert niet enkel, maar begeleidt uw hele project van A tot Z.

Grafisch ontwerp

De eerste indruk van uw bedrijf op de buitenwereld bereikt u met een passende huisstijl. Logo, naamkaartje, briefhoofd,... zijn slechts een aantal elementen die onze selectie van grafische ontwerpers aankunnen. Elk project bespreken we uitvoerig zodat we precies uw wensen en verwachtingen te weten komen.

Tekst

Voor foutloze en aansprekende teksten werkt Cemaprojects nauw samen met ervaren Nederlands- en Franstalige vertalers/copywriters.

Web

Tegenwoordig is het ondenkbaar voor een bedrijf of vereniging om geen plaats op het internet te hebben. Toch is de ene website de andere niet. Wij luisteren naar uw specifieke noden en geven u vervolgens in mensentaal ons advies dat gebaseerd is op praktijkervaring. Jargon zoals PHP, CSS, HTML, CMS, jQuery, hosting, Flash, SEO, SEA... slaan we u niet om de oren. Voor ons is het zaak dat u een oplossing krijgt die bij u past.

Drukwerk

Alle communicatie met de drukker kunnen we op ons nemen. Hierdoor bespaart u niet enkel tijd, maar bent u ook zeker van objectief advies en onberispelijke eindresultaat.

Tijd en plaats

Een belangrijk element van een gepaste marketingstrategie, is het bepalen van de tijd en plaats voor het verspreiden van uw boodschap. Cemaprojects helpt u niet enkel met het uitstippelen van een strategisch marketingplan, maar volgt tevens de resultaten op van uw verschillende campagnes. Enkel door inzicht te verwerven in effecten, kunnen we het samen volgende keer nog beter doen.